Random ropetus paikka 8D


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Roolipelejen lajit

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Roolipelejen lajit lähetetty Ke Joulu 22, 2010 7:39 pm

Admin


Admin
Roolipelien tyylejä VOI sekoitella. Jos roolit vaikka fantasiassa siinnä voi ihan hyvin siis olla mukana romansseja ja huumoria! Nämä ovat vain tyylisuuntauksia.

Lajien roolintatarkoitus:

HUUMORI
Jos meinaat roolia enemmänkin hieman epätavallisesti ja haluat hullutell ja pistää kaiken ihan oudoksi huumoriosio on sitä varten.

DRAAMA/NORMAALI
Ihan ihmisten normaalia elämää, perheitä, riitoja, ongelmia, unelmia ja ehkäpä joku yksinäinen tyttö, joka lenkittää koiraansa törmääkin unelmiensa poikaan ja mitä siitä seuraa? (:

FANTASIA
Nimikin kertoo, mielikuvitushahmoja, mielikuvitusmaailmoja, mikä ei ole tästä maailmasta! Upeita sotureita, siroja keijukaisia ja voimaa uhkuvia lohikäärmeitä!

KAUHU
Vampyyreitä, kuolleita, zombeja ja ihmissusia... Kukapa voisi vastustaa näitä öiden hurjia olentoja? Kauhu on kauhua.

ELÄIMET
Nimikin kertoo, roolitaan eläimillä, hevosilla, koirila, susilla, kissoilla ja vaikkapa elefanteilla jos vain haluatte! Eläimet voivat puhua roolipeleissä toisilleen, eli ei tarvitse niin realistisuuksiin mennä, ellei ropen johtaja sitä halua.

ROMANTIIKKA
Poika tapaa unelmiensa prinsessan koulussa ja rakastuu tähän, mutta tyttö on liian ujo ja juoksee aina pois kun hän yrittää lähestyä tätä. Kehkeytyykö tästä vuosisadan romanssi? Romantiikka on niitä ihania haleja ja pusuja ja läheisyyttä ja unelmien toteutusta, mutta ehkä myös mustasukkaisuutta ja kaunaa ja ystävyysuhteuiden katkeilua...

Näytä käyttäjän tiedot http://marshmallowland.palstani.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa