MarshmallowLand
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Random ropetus paikka 8D


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

SÄÄNNÖT!!!

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1SÄÄNNÖT!!! Empty SÄÄNNÖT!!! Ke Joulu 22, 2010 4:31 pm

Admin


Admin

Luettava tarkkaan, ja noudatettava vielä tarkemmin.

1.Romanssit, sekä heterojen, että homoparien kanssa ovat sallittuja tiettyyn rajaan asti. Ei siis seksiä ja pornografiaa yms.

2. Kiroilu sallittua, mutta ei ylettömissä määrissä ja ne 'pahemmat' sanat (kuten Vi*tu, juma*auta ym.) mieluiten sensuroituna.

3. Älä kerjää muiden huomiota, se vain ärsyttää muita. Jos haluat seuraa, mene vain rohkeasti mukaan.

4. Ei roolita yksityisissä porukoissa, kaikki pitää ottaa huomioon.

5. Mahdollisimman helposti ymmärrettävää tekstiä, kirjotusvirheitä saa olla, niitähän me teemme kaikki ja sanajärjestykselläkään ei ole mitään väliä, kunhan siitä saa selkoa. (:

6. ÄLÄ rooli Se Sanoinkuvaamattoman Upea Komea Nuori Mies Asteli Tanssahdellen Halki Kuultavan Upean Lattian... Ugh... Kuka tälläistä jaksaa lukea?

7. Hahmosi ei voi olla kaikkivoipa. Toki hänellä voi olla hyvät refleksit, hän voi olla, viisas tai nopea, hänellä voi olla maagisia voimia tai muuta sellasta mutta jokaisella on heikkoutensa. Jos roolit taistelua esimerkiksi, hahmosi ei voi vaan niitata muita tuosta vain kumoon.

8. Jos haluat hahmosi KUOLEVAN:
Ilmoita siitä roolipelissä ensin ja ROOLI se kuolema, ei ole mitään ideaa jos tyypit katoilevat jäljettömiin. Voihan myös olla, että hahmosi lähtee esimerkiksi pitkälle matkalle jolta ei palaa tai jos viellä joskus haluat roolia sillä, se voi palata. KUOLLEET EIVÄT PALAA, mutta niillä voi roolia muissa roolipeleissä.

Jos haluat TAPPAA jonkun toisen hahmon:
Kysy EHDOTTOMASTI lupa, ennenkuin tapat hänet ja jos et saa tahtoasi läpi, opettele elämään asian kanssa. Very Happy

9. Roolien pituus voisi olla yleisesti ottaen yli 3-4 riviä, aloittelijat voivat omassa osiossaan roolia lyhyemminkin, mutta kaikkien iloksi mielellään yli 5 sanan rooleja siellä. ^^''

https://marshmallowland.palstani.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa